emsi1981 Napisano 24 marca 2016 Napisano 24 marca 2016 witam mam takie pytanie czy wzmacniacz yamaha RX-V479 z dwoma kolumnami magnat quantum 673 (głośniki podstawkowe) może grać jako stereo. Z uwagi na chwilowy brak funduszy, reszta kolumn będzie dokupiona później. Odpisz, cytując
Iron Napisano 24 marca 2016 Napisano 24 marca 2016 Cytat witam mam takie pytanie czy wzmacniacz yamaha RX-V479 z dwoma kolumnami magnat quantum 673 (głośniki podstawkowe) może grać jako stereo. Z uwagi na chwilowy brak funduszy, reszta kolumn będzie dokupiona później. Witam , myślę ,że spokojnie , w sumie dlaczego nie miałyby grać? Nie znam tych kolumn , ale sądząc po opiniach powinny zagrać http://www.ceneo.pl/19288724#tab=reviews Odpisz, cytując
emsi1981 Napisano 24 marca 2016 Autor Napisano 24 marca 2016 pytam bo w instrukcji nie ma nic mowy o stereo jest tylko stereo z subwooferem i trochę mnie to zdziwiło Odpisz, cytując
S4Home Napisano 26 marca 2016 Napisano 26 marca 2016 Oczywscie ze zagra.Na panelu frontowym masz guzik PROGRAM przełączając go w pewnym monecie będzie opcja 2ch stereo. To czy subwoofer ma grac w tej opcji zalezy jedynie do Ciebie.Pamiętaj aby wyłączyć tyły i centralny fronty ustawić na około 1,2m długosci wtedy gra najlepiej. Jeśli nie ma suba dać go także na off. Pozniej przy dokupieniu reszty kolumn i tak odpalisz mikrofon kalibracyjny który wykryje i dopasuje kolumny.Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts