Alberrtt Napisano 22 maja 2016 Udostępnij Napisano 22 maja 2016 WitamPotrzebuje zakupić odtwarzacz CD z funkcją MP3 i możliwością odtwarzania muzyki z PENDRIVE.Jakość dzwięku nie jest priorytetem (będzie to muzyka która cicho gra w restauracji).Budżet do ok 400 zł najlepiej żeby urządzenie było nowe , było w miare firmowe no i miało wyświetlacz LCD - nie będzie to podłączone do żadnego TV więc większośćDVD odpadaJestem prawie zdecydowany na AUNA CD 509 wielkiego wyboru ja nie widze są PIONEERY i MARANTZ ale powyżej 1 kplnCałość będzie grała z SONY STR 830 QSProszę o sugestie i rady.Dziękuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 22 maja 2016 Udostępnij Napisano 22 maja 2016 Jeśli do restauracji, to nad czym się zastanawiasz? Wysokiej jakości nie potrzebujesz. Zresztą widzisz, że trzeba za nią sporo zapłacić.Kup to, na co Cię stać, byle miało jak najdłuższy okres gwarancji. Może można dokupić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberrtt Napisano 22 maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 maja 2016 Niby takPo prostu mam uczulenie na wszelkiego rodzaju chińczyki i wiem że firmowe rzeczy są o niebo lepsze. No ale w tym wypadku zdaje się nie mam wyjścia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 23 maja 2016 Udostępnij Napisano 23 maja 2016 YAMAHA CDX 397 MK II wprawdzie bez USB ale mp3 odtwarza i mieści się w budżecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts