bcool Napisano 22 lipca 2016 Autor Napisano 22 lipca 2016 Skoro proponujesz wycenę, to ile byś chciał za wspomniane Dali ? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 25 lipca 2016 Napisano 25 lipca 2016 Witaj,Wycena na fazon mikro i sub e9 wysłana. Pozdrawiam Odpisz, cytując
S4Home Napisano 28 lipca 2016 Napisano 28 lipca 2016 No i jak to gra? Wziąłeś. Z seryjnym subem? Odpisz, cytując
bcool Napisano 28 lipca 2016 Autor Napisano 28 lipca 2016 Montaż w domu za jakiś tydzień. Na odsłuchu, ze seryjnym subem, zestaw bije fazony. Naprawdę warto dołożyć te kilka stówek. A za te X lat, jak już kotów w domu nie będzie, do zestawu dołączy parka sympatycznych podłogowych.Dziękuję wszystkim za porady! Odpisz, cytując
Sylwia Majorkiewicz Napisano 30 sierpnia 2017 Napisano 30 sierpnia 2017 Jeśli chodzi o umieszczenie tv na ścianie, to teraz widziałam takie wieszaki na telewizor obrotowe, uchylne, na skos, coś takiego https://www.akcesoria-24.pl/UCHWYTY-DO-TV,c,2117, różne rodzaje regulacji. Ma ktoś z was coś takiego? Ciekawa jestem jak to sprawdza się w praktyce Odpisz, cytując
Pumpurek Napisano 31 sierpnia 2017 Napisano 31 sierpnia 2017 Witam, mogę zaoferować zestaw Acoustic Energy Aego T z subwooferem AE12-08 w kolorze piano black, oraz zestaw 5.1 KEF HTS3001 z subwooferem HTB2 w kolorze srebrnym. Mam również zestaw kolumn Sony Pascal, ale tylko jeden zestaw z uchwytami ściennymi. KEF oraz AE mają bardzo wygodne mocowanie do ścian. Ma Pan możliwość podjechać osobiście na odsłuch kilku kompletów? Jestem z Myślenic, zapraszam. Pozdrawiam Mariusz Blak Odpisz, cytując
Recommended Posts