bcool Napisano 22 lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 lipca 2016 Skoro proponujesz wycenę, to ile byś chciał za wspomniane Dali ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 lipca 2016 Witaj,Wycena na fazon mikro i sub e9 wysłana. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bcool Napisano 26 lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 lipca 2016 And the winner is... B&W ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 lipca 2016 No i jak to gra? Wziąłeś. Z seryjnym subem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bcool Napisano 28 lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 lipca 2016 Montaż w domu za jakiś tydzień. Na odsłuchu, ze seryjnym subem, zestaw bije fazony. Naprawdę warto dołożyć te kilka stówek. A za te X lat, jak już kotów w domu nie będzie, do zestawu dołączy parka sympatycznych podłogowych.Dziękuję wszystkim za porady! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia Majorkiewicz Napisano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2017 Jeśli chodzi o umieszczenie tv na ścianie, to teraz widziałam takie wieszaki na telewizor obrotowe, uchylne, na skos, coś takiego https://www.akcesoria-24.pl/UCHWYTY-DO-TV,c,2117, różne rodzaje regulacji. Ma ktoś z was coś takiego? Ciekawa jestem jak to sprawdza się w praktyce Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumpurek Napisano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2017 Witam, mogę zaoferować zestaw Acoustic Energy Aego T z subwooferem AE12-08 w kolorze piano black, oraz zestaw 5.1 KEF HTS3001 z subwooferem HTB2 w kolorze srebrnym. Mam również zestaw kolumn Sony Pascal, ale tylko jeden zestaw z uchwytami ściennymi. KEF oraz AE mają bardzo wygodne mocowanie do ścian. Ma Pan możliwość podjechać osobiście na odsłuch kilku kompletów? Jestem z Myślenic, zapraszam. Pozdrawiam Mariusz Blak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 września 2017 Udostępnij Napisano 1 września 2017 Kolumny już są. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts