jurak Napisano 2 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2016 Witam serdecznie.Szperając w Internecie okazuje się, że Yamaha do modelu RX-V679 nie udostępnia instrukcji obsługi w języku polskim w formacie PDF. Na stronie producenta można znaleźć instrukcje w różnych językach, ale PL nie ma.Yamaha do tego ampli dała drukowaną instrukcje w PL, więc z czegoś to muszą drukować Czy ktoś się orientuje czy taka instrukcja jest gdzieś do zdobycia?Jeżeli ktoś ma proszę o udostępnienie. Znacznie łatwiej się czegoś szuka w formie elektronicznej, niż w papierowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2016 Witaj,Jest to polityka wszystkich polskich dystrybutorów. Znalezienie tego w pdf nie będzie łatwe.czy kupiles sprzęt z polskiej dystrybucji? Co w angielskiej jest dla ciebie nie jasne może pomogę.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurak Napisano 3 czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 czerwca 2016 Nie do końca było jasne z bi-ampingiem, bo byłem ciekaw tego rozwiązania. W końcu wziąłem papierową wersje polską, którą dostałem wraz z amplitunerem.Instrukcje polską w PDF chciałem z czystej wygody czyli ctrl + F i słowo kluczowe i od razu bez tłumaczenia mam na tacy Szkoda że taka polityka, no ale jak to mówią nie można mieć wszystkiego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2016 No jest z tym problem.Czy kwestia Bi-Ampingu jest Ci już znajoma?Mogę jeszcze jakoś pomóc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurak Napisano 5 czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 czerwca 2016 Wielkie dzięki S4Home, już ogarnąłem temat czytając trochę artykułów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts