Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam serdecznie.
Szperając w Internecie okazuje się, że Yamaha do modelu RX-V679 nie udostępnia instrukcji obsługi w języku polskim w formacie PDF. Na stronie producenta można znaleźć instrukcje w różnych językach, ale PL nie ma.

Yamaha do tego ampli dała drukowaną instrukcje w PL, więc z czegoś to muszą drukować icon_smile.gif
Czy ktoś się orientuje czy taka instrukcja jest gdzieś do zdobycia?
Jeżeli ktoś ma proszę o udostępnienie. Znacznie łatwiej się czegoś szuka w formie elektronicznej, niż w papierowej.
Napisano
Witaj,

Jest to polityka wszystkich polskich dystrybutorów. Znalezienie tego w pdf nie będzie łatwe.czy kupiles sprzęt z polskiej dystrybucji? Co w angielskiej jest dla ciebie nie jasne może pomogę.

Pozdrawiam
Napisano
Nie do końca było jasne z bi-ampingiem, bo byłem ciekaw tego rozwiązania. W końcu wziąłem papierową wersje polską, którą dostałem wraz z amplitunerem.
Instrukcje polską w PDF chciałem z czystej wygody czyli ctrl + F i słowo kluczowe icon_smile.gif i od razu bez tłumaczenia mam na tacy icon_smile.gif
Szkoda że taka polityka, no ale jak to mówią nie można mieć wszystkiego icon_biggrin.gif