Angel Napisano 4 lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 lipca 2016 Ludzie chwalą Tung Sole. Szczególnie w wersji gold. Ale za te pieniądze ja szukałbym jednak Nosów, czy trochę używanych lamp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elk2 Napisano 4 lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 lipca 2016 rozumiem, pytałem na fanpage'u TAGI i podobno HTA 700 niezbyt dobrze dysponuje mocą wzzględem 606-tek. Zastanowie się nad pozostałymi propozycjami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elk2 Napisano 8 lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2016 mam okazję kupić Pioneer a10 za 300 zł,używka na gwarancji. Czy warto spojrzeć na ten wzmacniacz pod kątem spokojnego słuchania w domu z Tagami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 8 lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 lipca 2016 Myślę ze warto go brać pod uwagę. O tym czy będziesz z niego zadowolony musiałbyś się przekonać. Sposób jego prezentacji wysokich tonów nie każdemu musi przypaść do gustu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elk2 Napisano 8 lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2016 rozumiem, postaram się go przesłuchać, dzięki za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 8 lipca 2016 Udostępnij Napisano 8 lipca 2016 To, że nie będziesz słuchał głośno, wcale nie oznacza, że wzmacniacz sobie poradzi.Moim zdaniem jest trochę za słaby do tych kolumn. I paradoksalnie (dla tych, którzy myślą schematami) nie zagra dobrze z tymi kolumnami cicho. Już lepiej będzie się zestaw sprawował przy głośniejszym graniu ale też niezbyt głośnym. Czyli tu nie wydoli, nie da rady a tam się wyłoży. Przy średnich głośnościach będzie nieźle. To jest dobry wzmacniacz do napędzenia monitorków albo niewielkich kolumn podłogowych.Wciąż nie rozumiem dlaczego kupiłeś spore jednak kolumny do nie największego w sumie pokoju?Tu by starczyły takie kolumny jak wyżej napisałem a jakość mógłbyś uzyskać lepszą. Dużo lepszą dla kolumn używanych.Oczywiście zaznaczam, że to jest tylko moja opinia i nie zamierzam się tu z nikim spierać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elk2 Napisano 9 lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 lipca 2016 Masz sporo racji, jednak reasumując kupiłem Denon PMA 720 AE i jest świetnie. Brzmienie jest pasujące dla mnie, mam zapas mocy i jestempo prostu zadowolony, że mogę się zrelasować przy muzyce. Tyle w temacie, dziękuję wszystkim za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts