scz Napisano 1 sierpnia 2016 Napisano 1 sierpnia 2016 Hej,Nabyłem mój pierwszy wzmacniacz V 8200, niestety mam głupi problem- nie wiem jakie są wejścia audio, tzn. jakie końcówki są potrzebne. Znalazłem takie zdjęcie:Jednak mnie to nic nie pomogło. W specyfikacji urządzenia są podane nazwy ogólne wejść, tj. tape, tuner, phono. Proszę o pomoc. Odpisz, cytując
PromatAudio Napisano 1 sierpnia 2016 Napisano 1 sierpnia 2016 Wejścia są normalne typu cinch (inaczej RCA). Odpisz, cytując
scz Napisano 1 sierpnia 2016 Autor Napisano 1 sierpnia 2016 Dzięki. Bałem się samemu przekonać żeby nie uszkodzić wejścia. Odpisz, cytując
Angel Napisano 1 sierpnia 2016 Napisano 1 sierpnia 2016 Jednak pamiętaj abyś pod wejście PHONO nie podłączył niczego innego oprócz gramofonu. Bo możesz coś uszkodzić. A na pewno nie będzie dobrze grało. Odpisz, cytując
scz Napisano 2 sierpnia 2016 Autor Napisano 2 sierpnia 2016 Na tą chwilę podłączyłem pod CD, chyba wszystko jest w porządku. Odpisz, cytując
Recommended Posts