scandaliczny Napisano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2016 Witam. Mam takie pytanie, czy można podłączyć 2 soundbary do jednego tv kablem optycznym. Mam tv lg i dwa soundbary tez lg wszystkie sprzęty posiadaja funkcje simplink. Moje pytanie polega na tym czy mogę oba podpiac pod jeden tv kablem optycznym?? używając rozdzielacza do optyka??? i czy wtedy z obu soundbarów będę miał dźwięk wychodzący z tv??? Z góry dziekuje za odpowiedz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2016 Jak masz rozdzielacz optyka to tak jak najbardziej. Z obu sounbarow będzie szedł dźwięk.Jednak nie poprawi to jego jakości.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simson Napisano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2016 Po co taki zabieg ??? Trochę bez sensu. Nie lepiej dwa sprzedać i zainwestować w jakieś KD, a najlepiej stereo? Co to za sounbary (model) i ile można za nie wziąć ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2016 To jakieś modele LG nie spodziewał bym się możliwości ich odsprzedania chyba że za symboliczną kwotę za którą i tak mini wierzy nie doradzimy.Obym się mylił. Czekamy na modele Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts