robercuss Napisano 25 września 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 września 2016 Dokladnie ja proponowalem sc-s, ale tak jak napisalem, nie wypalilo... Natomist poluje na sc-l lub rc-l. Nie slucham jakos bardzo glosno - na poczatek audiolab by wystarczyl, pozniej napewno bym zmienil, ale mimo wszelakich opinii na taki wzmacniacz, ktory ma mozliwosc korekcji wysokich i niskich tonow... Byc moze mowie o sybilantach - nigdy nie spotkalem osoby, ktora wie dokladnie co to i mi o tym powie a z samego czytania co to nie zawsze mozna jednoznacznie ocenic... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 20 października 2016 Udostępnij Napisano 20 października 2016 Jeśli chodzi o słuchawki do ~300zł, to ze swojej strony mogę gorąco polecić Brainwavz M3. Bardzo przyjemne, niemęczące, zrównoważone w całym paśmie brzmienie. Moje niestety po 4 latach się zepsuły, ale kolejnych raczej nie kupię, bo ostatnio i tak już prawie ich nie używałem, 99% muzyki słuchałem z kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercuss Napisano 25 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2016 Zakupiłem już polecane wcześniej beyerdynamic dt 990 pro i w chwili obecnej muszę przyznać, że nie miałem okazji słuchać muzyki na lepszych słuchawkach. Musiałbym audiowita przepraszać na kolanach za moje pierwotne słowa... W chwili obecnej jestem po prostu zachwycony!!! Gorąco polecam, ale mimo to dzięki za odpowiedź Kostku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts