BoroXe Napisano 11 września 2016 Udostępnij Napisano 11 września 2016 Witam. Jest to pierwszy mój post na tym forum proszę o wyrozumiałość. Mój problem jest taki , że potrzebuje mieć możliwość szybkiego odłączenia kolumn przednich i wyniesienia ich na taras. Tylko nie chciałbym się bawić ciągle w odpinanie kabli bo jest to meczące .. Myślałem aby zastosować szybko złączki jakieś ..jakieś jacki 3,5 . albo 6,3. gniazda i wtyczki.Chyba że jakiś lepszy sposób jest.. Jakieś szybkie i proste rozwiązanie . Najlepiej tanie Mam kolumny Prism ONYX 200I do tego Pioneera vsx 329 wiec opcja podłączenia pod wyjscia na drugie głośniki nie istnieje . Dodaje zdjęcie jak wygląda wejście w głośnikach , ( nie znam się ale może działa też jako gniazdo do jakiejś wtyczki ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 11 września 2016 Udostępnij Napisano 11 września 2016 Najlepsze do szybkiego podłączania i odłączania kolumn jest część diety Małysza Czyli banany bo widzę jakieś otworki na ich aplikację.Najlepiej jakieś z montażem kabelka na dwie śrubki, kabelek nie może być cieńszy niż 2,5mm bo cieńszego śrubka nie złapie.Montaż dziecinnie prosty kilka minut i już, co do firm tych bananów nie ma co pisać wobec reszty zestawu;)Można też widełki, ale w sumie też trzeba mocno dokręcić więc czas podobny do gołych przewodów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 września 2016 Udostępnij Napisano 12 września 2016 Dokładnie są to banany. Kup najtańsze szkoda inwestować do prismow.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts