Gość Napisano 18 marca 2007 Udostępnij Napisano 18 marca 2007 Czy ktoś kiedyś miał z Was doczynienia z tymi głośnikami komputerowymi? Jak sie spisują w praktyce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 19 marca 2007 Udostępnij Napisano 19 marca 2007 Całkiem przyzwoite, zaletą JBLi są niezłe, choć niewielkie głośniczki, pamiętaj jednak, że to nie jest dźwięk jak z większości zestawów komputerowych, nie łupie po głowie basem, więc może do kina komputerowego nie specjalnie się nadawać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 marca 2007 Udostępnij Napisano 19 marca 2007 Dzięki. Nie zależy mi na potężnym basie, bo od jego nadmiaru mi sie w głowie kręci. Chciałbym na tyle ile to mozliwe z takich głośniczków uzyskać rozsądny dźwięk. Fajnie żeby nie "skrzeczały" jak podkręce troche głośniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzarro Napisano 20 marca 2007 Udostępnij Napisano 20 marca 2007 Mam te głośniczki od kilku tygodni. Grają sympatycznie choś są zoptymalizowane do słuchanie przy kompie, więc dużych poziomów głosności bym nie zalecał. Do tworzenia niezbyt głosnego muzycznego tła mogą się nadać lepiej od wielu głosniejszych boomboxów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts