Simson Napisano 12 października 2016 Udostępnij Napisano 12 października 2016 Tak właśnie myślałem o laptopie. Co do płyty głównej, fakt, są wyjścia odpowiednie. No pozostaje jeszcze kwestia jakości brzmienia. No nie wiem, czy nie przydałoby się coś jakościowo lepszego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 października 2016 Udostępnij Napisano 12 października 2016 Witajcie.Tak my wypożyczamy sprzęt. Także wysyłkowo za kaucja. Nie stosujemy żadnych dodatkowych opłat. No ewentualnie transport.Simson co do CAdac 100 to opiszę ci jego granie.Bardzo dokładne, wyeksponowana góra. Ale nie suche. Mile dokładne analityczne. Ale nie do wszystkich kolumn. Jeśli kolumny będą jak klipsch to się nie nadaje po prostu.Dół dobrze kontrolowany ale nie wysunięty. Średnica czysta troszkę cofnięta.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simson Napisano 12 października 2016 Udostępnij Napisano 12 października 2016 Więc może S4Home coś do odsłuchu zaproponujesz ciekawego ? TheDycker myślę, że powinien być zainteresowany. No i może coś z wyższej półki ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheDycker Napisano 12 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2016 Co do tophifi bylem w Kielcach, nie wypozyczaja za kaucja, przynajmniej nie salon w Kielcach... Jak s4home pisal ze w tej cenie ciezko o cos nawet za 500zl to watpie ze cos bedzie do zaproponowania choc czekam, mam nadzieje zze sie cos znajdzie, ciekawi mnie ten CA do moich B&W ktore maja troszke krzykliwa gore Nic tylko czekac na okazje badz propozycje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 października 2016 Udostępnij Napisano 13 października 2016 No to do krzykliwych bowersoe nie dać magic 100. Szukaj używanego musical fidelity. To będzie optymalny wybór pod te kolumny.Dacia się nie starzeją, szukaj używki.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simson Napisano 13 października 2016 Udostępnij Napisano 13 października 2016 Ja bym tego DAC'a na pewno nie skreślał. NA pewno gdyby była możliwość odsłuchałbym na pewno. Musical Fidelity który? Rozpiętość cenowa jest dość spora. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheDycker Napisano 18 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2016 A wiecie cos moze na temat DAC Taga Harmony DA-300 v.2 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simson Napisano 18 października 2016 Udostępnij Napisano 18 października 2016 Parametry ma ok, ale jak to z każdym urządzeniem, warto posłuchać samemu. Pomyśl nad tym, żeby w podobnej kwocie kilka wybrać i szukać możliwości odsłuchu najlepiej u siebie. Osobiście określisz co Ci bardziej pasuje dźwiękowo. Osobiście go nie słuchałem, ale jak bym szukał w podobnej cenie na pewno dopisałbym go do listy, tak jak wcześniejszy CA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamjanicki Napisano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2017 Jak się robi porządne nagłośnienie na imprezy masowe to się może przydać. Ostatnio na całkiem profesjonalnym koncercie takie cudo widziałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2017 Piszemy tu o dacach a wyskakujesz z nagłaśnianie imprez... To reklama jest? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts