Skocz do zawartości

Co w mojej sytuacju, 2.1 z sub czy coś innego?

Recommended Posts

Napisano
Brzmienie jest poprawne? Jeśli tak to tak ewentualnie łącz.

Zaś jeśli możesz coś dołożyć warto iść w używkę wzmacniacza z tanim przetwornikiem i jakieś kolumny używane, myślę, że około 800 - 1000 zł już coś można znaleźć ciekawego
Napisano
Cytat

Sprawdziłem na głośnikach, które posiadam jak działa gniazdo słuchawek. Dźwięk z TV wtedy nie leci bezpośrednio, wyłącza się, jedynie działają zewnętrzne.

Audioab,
Patrzyłeś w menu TV na ustawienia dźwięku?

A co do gniazda euro - to jeszcze można zadzwonić do serwisu (z lekką pretensją, czemu nie ma takiej informacji).
Albo spytać po znajomych, czy ktoś nie ma takiego kabla (Euro-cinch) do pożyczenia...

Pozdrawiam
Napisano
Patrzyłem, aczkolwiek nie wiem czy ma znaczenie, że podłączyłem sam subwoofer zobaczyć jak się zachowa TV. No i był pogłos w nim także działa. Mi by nie przeszkadzało raczej, że równocześnie nie ma dźwięku w Tv wtedy, ale jeśli jest możliwość to fajnie żeby mógł w nim też lecieć?
Napisano
To już tak porozmawialiśmy o tych solo7c to już zostajemy przy nich i nie szukać dalej?
I jak przekonać się swoją lubą do takiego wydatku icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif to najtrudniejszy etap icon_smile.gif

Znalazłem jeszcze taki model Microlab PRO3 2.0 Speakers 90W RMS (45W+45W) jakieś opinie Wasze poznam?