Simson Napisano 18 października 2016 Udostępnij Napisano 18 października 2016 Brzmienie jest poprawne? Jeśli tak to tak ewentualnie łącz.Zaś jeśli możesz coś dołożyć warto iść w używkę wzmacniacza z tanim przetwornikiem i jakieś kolumny używane, myślę, że około 800 - 1000 zł już coś można znaleźć ciekawego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 18 października 2016 Udostępnij Napisano 18 października 2016 Cytat Sprawdziłem na głośnikach, które posiadam jak działa gniazdo słuchawek. Dźwięk z TV wtedy nie leci bezpośrednio, wyłącza się, jedynie działają zewnętrzne. Audioab,Patrzyłeś w menu TV na ustawienia dźwięku?A co do gniazda euro - to jeszcze można zadzwonić do serwisu (z lekką pretensją, czemu nie ma takiej informacji).Albo spytać po znajomych, czy ktoś nie ma takiego kabla (Euro-cinch) do pożyczenia...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audioab Napisano 18 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 października 2016 Patrzyłem, aczkolwiek nie wiem czy ma znaczenie, że podłączyłem sam subwoofer zobaczyć jak się zachowa TV. No i był pogłos w nim także działa. Mi by nie przeszkadzało raczej, że równocześnie nie ma dźwięku w Tv wtedy, ale jeśli jest możliwość to fajnie żeby mógł w nim też lecieć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audioab Napisano 19 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 października 2016 To już tak porozmawialiśmy o tych solo7c to już zostajemy przy nich i nie szukać dalej?I jak przekonać się swoją lubą do takiego wydatku to najtrudniejszy etap Znalazłem jeszcze taki model Microlab PRO3 2.0 Speakers 90W RMS (45W+45W) jakieś opinie Wasze poznam? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts