Seab Napisano 23 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2008 Witam. Mam juz prawie całe kino lecz brakuje mi tyłów. Co wybrac w cenie 500-700zł? Pokoj to 5m x 3m a sprzet moj klaruje sie nastepujaco. Denon 2807 + fronty JBL E100 central Dynamics, Sub Jamo E7. Zastanawiam sie nad takimi glosnikami:JBL E20 jeszcze mozna je dostacKEF Q15Jamo C 604Dali Blue 1001Tannoy Mercury f1Generalnie slucham rocka i duzo koncertow na dvd. Czesto kino. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2008 osobiscie wbral bym ta sama serie jaki sa przody zestawusklaniam sie ku temu.. z 2 powodow1. styl grania2. wyglad Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 23 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2008 Jeżeli odpowiadają Ci JBL kolumny JBL E100 na takiej powierzchni, to może poszukaj używanych E30 (nowe zazwyczaj nie schodzą poniżej 850zł) zamiast nowych E20?Jeżeli możesz chwilę poczekać, to cenowo masz szansę trafić w idealnym stanie na końcówce gwarancji poniżej 700zł.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 23 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2008 Ja też uważam że tyły muszą być tej samej firmy,i najlepiej z tej samej serii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seab Napisano 23 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2008 dzieki za rade chyba macie racje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 23 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2008 kino domowe powinno kompletowac sie z glosnikow tej samej firmy i najlepiej r=tej samej serii to niezaprzeczalny fakt. Ale jak juz posiadasz centralny i suba innej firmy i to Cie zadawala to moze powinienes sprobowac chociaz odsluchac proponawanych przez Ciebie innych glosnikow. A moze akurat cos wpadnie Ci do ucha i bedzie ok!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 23 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2008 Witam.Swego czasu miałem równiez pomieszane kolumny.Były to takze JBL-e.Fronty miałem z serii E a efektowe z serii L.I niestety to nie zagrało jak nalezy.Jak sugerują koledzy trzymaj sie jednej linii a efekt bedzie o wiele lepszy.Popieram równiez sugestie RoRo,aby zakupić u ciebie na tył E-30.Fronty masz duze i te kolumny będą lepiej pasowały.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seab Napisano 24 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 Zastanawia mnie tylko jedna sprawa bo np e30 juz ciezko dostac a sa juz es30 tylko ze tam dodali kolejny glosnik wysokotonowy gdzie moim zdaniem seria e ma za duzo sopranu tymbardziej w polaczeniu z denonem. Ktos przesluchiwal juz nowa klase es co zmienil ten glosnik ktory dodali? czy ten dzwiek stal sie bardziej przyjazny czy jeszcze podkrecil ostrosc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 Może wystarczy korekcja ? sopranu? moze kable złagodzą.. troche.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seab Napisano 24 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 no moze tak ale ja wychodze z zalozenia ze skoro wszystkie podbicia itd sa ustawione na 0 a nagranie plynie z dvd to powinno byc w miare idealnie. a nie sz... cz.... itd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzymek Napisano 24 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2008 Ja mam JBL seria E30. Kupiłem je 2tygodnie temu od gościa. Nowe zapakowane w kartonie z datą zakupu 25lutego 2008 (na paragonie cena 910zł). Udało mi się je wytargać za 690zł + przesyłka. Są podłączone do amplitunera SONY STR DB 790 Grają mega rewelacyjnie!!! Mają bass-reflex z przodu więc można je dostawić do ściany.Tutaj jest lista sklepów które je posiadają w sprzedaży wysyłkowej:http://www.skapiec.pl/site/cat/29/comp/57438Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seab Napisano 25 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2008 dzieki serdeczne za linka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts