RS75 Napisano 25 października 2016 Udostępnij Napisano 25 października 2016 Jak w temacie, bardzo uciążliwa usterka. Czasem nie da się zdążyć z włożeniem nośnika. Szuflada sama się zamyka z różną częstotliwością, ktoś wie gdzie szukać uszkodzenia ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 25 października 2016 Udostępnij Napisano 25 października 2016 Guziczek open/close może jest przypadkiem delikatnie wciśnięty?Sam nie wiem czy coś zdziałasz. Najlepiej byłoby zanieść do najbliższego serwisu audio.Możliwe że załatwią to od ręki jeśli to nic poważniejszego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RS75 Napisano 25 października 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2016 Cytat Guziczek open/close może jest przypadkiem delikatnie wciśnięty?Sam nie wiem czy coś zdziałasz. Najlepiej byłoby zanieść do najbliższego serwisu audio.Możliwe że załatwią to od ręki jeśli to nic poważniejszego. Z "guzikiem" wszystko OK. Co prawda nie jest to mój odtwarzacz, znajomy prosił abym coś wykombinował. Gdzieś w sieci znalazłem info, że może to być "przełącznik krańcowego położenia szuflady". Pewnie drogie to nie jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 25 października 2016 Udostępnij Napisano 25 października 2016 Może to być ten przełącznik- tak było czasami np. w wielopłytowych karuzelach SONY.Otwieraleś już obudowę i czyściłeś w środku?PozdrawiamPS. Przeniosłem wątek do właściwego działu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams3232 Napisano 15 lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 lutego 2023 Szkoda, że tak często urywają się tematy. Gdyby chciało się napisać co udało się ustalić to innym byłoby łatwiej. Też mam taką usterkę. Pytałem się w Studio Vintage Audio przy Al. Waszyngtona 96B w Warszawie, ale nie chcą takich napraw przyjmować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts