Deqeda Napisano 17 listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 listopada 2016 Cześć!Nie mogę się zdecydować na odtwarzacz CD do mojego NADa c356bee. Dysponuję budżetem 1000 zł, celuję w sprzęt używany co nie sprzyja możliwości odsłuchów.Zależy mi na dynamice, przestrzeni i basie - przy jednoczesnym zachowaniu charakteru wzmacniacza. Kolumny Dali Ikon 6 mk2.Moje typy to:- Marantz cd6004- Cambridge Azur 351c / 651c- Rotel RCD06Pomożecie? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deqeda Napisano 17 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2016 Zmowa milczenia, czy jak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 listopada 2016 Marantz lub rotel że wskazaniem na marantza.Dobrze sorawdI się też Denon seri 15.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deqeda Napisano 21 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2016 Dzięki!Właśnie taką kolejność mają moje typy: pierwszy Marantz, potem Rotel.Denona również brałem pod uwagę - 1500 i kolejne, tylko trochę nie spina mi się z budżetem.Jako czwarty na liście, albo nawet trzeci, przed Cambridge wstawiam jeszcze Pioneer PD 50.1) Marantz cd60042) Rotel RCD063) Denon 1500 / Pioneer PD 504) Cambridge Azur 351c / 651cPrzyznam, że ciężko dostać coś z tej listy - bo czarne!Jakieś sugestie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 21 listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 listopada 2016 Pioneer pd50 jest dobrze oceniany. Jeśli nie masz w Nadzie daca to dodatkowym małym plusem w pioneer pd50 jest też obecność dwu wejść coaxial i optycznego, czyli masz Daca- pytanie co pod niego podpiąć, TV? .Zaś Marantz cd6005 ( 6005 jest młodszy od 6004 i 6005 jest go chyba więcej na rynku wtórnym jak i wciąż w sklepach) ma plus wygody obsługi plików z pendriva. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 listopada 2016 Tylko że Pioneer i Cambridge są dość detaliczne. Uważał bym na to połączenie z Ikonami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts