2pac Napisano 2 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2016 Czy używa ktoś tej https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/rec...ratings-reviews aplikacji na Windows Phone i może potwierdzić, że działa z Denon AVR-X2300W (AVR-1300W / AVR-3300W)?Jest płatna... dlatego pytam.Przy okazji zapytam czy na WIndows Phone ta aplikacja https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/spotify/9wzdncrfj4wk pozwala korzystać ze Spotify Connect? Bez wykupienia Spotify Premium pewne opcje mogą nie działać... Czy też ta aplikacja daje możliwość słuchania muzyki jedynie na komurce z Windows Phone, nie można przez nią puszczać muzy na amplitunerze Denon AVR-X2300W (AVR-1300W / AVR-3300W)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2016 Niestety co do aplikacji nie pomogę bo Windows Phone omijam z daleka.Natomiast co do Spotify to musisz mieć konto premium aby przesyłać dźwięk do innych urządzeń. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2pac Napisano 3 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2016 Cytat Niestety co do aplikacji nie pomogę bo Windows Phone omijam z daleka.Natomiast co do Spotify to musisz mieć konto premium aby przesyłać dźwięk do innych urządzeń. Tak wiem, że wymagane jest konto premium - ale przed zakupem chciałem się upewnić czy na WIndows Phone też to zadziała. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2pac Napisano 3 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2016 Aplikacja o której wspomniałem działa z Denon AVR-X2300W, na razie używam wersji trial.Konkretnie mam Nokia Lumia 830 z WP8.1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2016 Wszystkie funkcje?Cenna uwaga! Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2pac Napisano 7 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2016 Cytat Wszystkie funkcje?Cenna uwaga! Dziękuję Można wybrać źródło sygnału i wybierać utwory wg. menu jak w dekoderze (inaczej jest np. dla radia internetowego, inaczej dla USB), działa regulacja głośności, wyświetlają się na telefonie podstawowe informacje.Nie potrafię z telefonu stremować na Denona, z laptopa udaje się, natomiast nie wiem jak to zrobić z aplikacji na WP8.1 - jak by ktoś mógł pomóc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2016 Stremowac możesz z dysku sieciowego. Wątpię żeby telefon dało się tak ustawić. Polecam bluetooth. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2pac Napisano 7 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2016 Cytat Stremowac możesz z dysku sieciowego. Wątpię żeby telefon dało się tak ustawić. Polecam bluetooth. Miałem na myśli stremować z aplikacji Spotify z telefonu z WP8.1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2016 A to co innego. To aplikacja spotify powinna znaleźć zewnętrzne urządzenie jakim jest Denon. Na nim ustawiasz tylko źródło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts