Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Czy używa ktoś tej https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/rec...ratings-reviews aplikacji na Windows Phone i może potwierdzić, że działa z Denon AVR-X2300W (AVR-1300W / AVR-3300W)?

Jest płatna... dlatego pytam.

Przy okazji zapytam czy na WIndows Phone ta aplikacja https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/spotify/9wzdncrfj4wk pozwala korzystać ze Spotify Connect? Bez wykupienia Spotify Premium pewne opcje mogą nie działać... Czy też ta aplikacja daje możliwość słuchania muzyki jedynie na komurce z Windows Phone, nie można przez nią puszczać muzy na amplitunerze Denon AVR-X2300W (AVR-1300W / AVR-3300W)?
Napisano
Cytat

Niestety co do aplikacji nie pomogę bo Windows Phone omijam z daleka.
Natomiast co do Spotify to musisz mieć konto premium aby przesyłać dźwięk do innych urządzeń.

Tak wiem, że wymagane jest konto premium - ale przed zakupem chciałem się upewnić czy na WIndows Phone też to zadziała. icon_sad.gif
Napisano
Cytat

Wszystkie funkcje?
Cenna uwaga! Dziękuję

Można wybrać źródło sygnału i wybierać utwory wg. menu jak w dekoderze (inaczej jest np. dla radia internetowego, inaczej dla USB), działa regulacja głośności, wyświetlają się na telefonie podstawowe informacje.

Nie potrafię z telefonu stremować na Denona, z laptopa udaje się, natomiast nie wiem jak to zrobić z aplikacji na WP8.1 - jak by ktoś mógł pomóc.
Napisano
Cytat

Stremowac możesz z dysku sieciowego. Wątpię żeby telefon dało się tak ustawić. Polecam bluetooth.

Miałem na myśli stremować z aplikacji Spotify z telefonu z WP8.1