rafał78 Napisano 27 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2008 KUPILEM TELEWIZOR SAMSUNG LE40R88BD I MAM GO PODLOCZONEGO CYFROWEGO POLSATU PRZEZ EURO.MAM MALY PROBLEM BO MAM ZLY OBRAZ.KIEDY WYREGóLUJE JEDEN KANAL POZOSTALE ODBIERAJA GORZEJ.CZY JEST JAKAS SZANSA ABY POPRAWIC JAKOSC OBRAZU.POZDRAWIAM Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 27 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2008 rafał78Widzę że masz problem ale z klawiaturą. Wyłącz CapsLock i nie pisz WIELKIMI literami. Wcale to nie przyśpieszy kwestii rozwiązania Twojego problemu z TV. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 27 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2008 Witam.Jeżeli jest to dekoder starszego typu (bez złącza HDMI)to obawiam się że nic nie poprawisz.Złącze EURO niestety nie pasuje do nowych telewizorów.Obraz będzie ale kiepskiej jakości.Widziałem taki sam problem u znajomych i nie dało sie nic zrobic.Opisz dekoder i telewizor(chodzi mi o wyjścia i wejścia) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 28 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 Wybrałeś najgorsze z możliwych połączeń Połącz telewizor cablem Component Zaś jeśli dekoder Polsatu ma wyjście HDMI to takim kablem .Twój telewizor dysponuje dwoma wejściami HDMI .Przy HDMI obraz jest najlepszy.Na Allegro masz olbrzymi wybór takich kabli ale myślę że jeśli kupiłeś nie najtańszy telewizor to i kabel HDMI należy kupić za 2 lub trzy stówy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts