Kstn Napisano 19 grudnia 2016 Napisano 19 grudnia 2016 Witam Aktualnie posiadam karte dzwiekowa creative titanium hd+ Denon DRA 275RD z glosnikami Koda Av 702s v2 + logitech z623. Co sadzicie o takim polaczeniu? Co w pierwszej kolejnosci wymienilibyscie? Sprzet ma sluzyc glownie do sluchania muzyki. Audiofilem nie jestem, ale jakosc dzwieku stawiam na rowni z oprawa wizualna. Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 19 grudnia 2016 Napisano 19 grudnia 2016 Cytat Witam posiadam karte dzwiekowa creative titanium hd+ Denon DRA 275RD z glosnikami Koda Av 702s v2 + logitech z623. Co sadzicie o takim polaczeniu? Ale o co pytasz , konkretnie... czy lepsze Kody , czy te Logitech, czy może o ocenę jednoczesnego , jak to napisałeś połączenia obu i czy ma to ma sens ?Kody 702 to kolumny do pokoju i słuchania muzyki, filmów, a Logitechy mydelniczki na biurko, aby słyszeć dźwięki z komputera, co tu porównywać skoro produkty maja różne przeznaczenie ? Cytat ale jakosc dzwieku stawiam na rowni z oprawa wizualna. To staraj się pisać poprawnie Odpisz, cytując
Kstn Napisano 19 grudnia 2016 Autor Napisano 19 grudnia 2016 Cytat Cytat Witam posiadam karte dzwiekowa creative titanium hd+ Denon DRA 275RD z glosnikami Koda Av 702s v2 + logitech z623. Co sadzicie o takim polaczeniu? Ale o co pytasz , konkretnie... czy lepsze Kody , czy te Logitech, czy może o ocenę jednoczesnego , jak to napisałeś połączenia obu i czy ma to ma sens ?Kody 702 to kolumny do pokoju i słuchania muzyki, filmów, a Logitechy mydelniczki na biurko, aby słyszeć dźwięki z komputera, co tu porównywać skoro produkty maja różne przeznaczenie ? Cytat ale jakosc dzwieku stawiam na rowni z oprawa wizualna. To staraj się pisać poprawnie Chodzi o to ze aktualnie dzwiek leci przez Kody i Logitechy jednoczesnie. Twoim zdaniem np. Do muzyki nie uzywaj Logitechow, bo np. pogarszaja jakosc czy nie uzywa sie "podwojnego" stereo albo jesli juz koniecznie chcesz miec dwa glosniki lewe i dwa prawe to zachowaj odleglosc pomiedzy nimi tyle i tyle. Moze ten amplituner jest do d.. Co do pisania poprawnie to chodzi Ci o mniej chaotycznie? Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 19 grudnia 2016 Napisano 19 grudnia 2016 Stereo to stereo , kanał lewi prawy , więc jakie podwójne ?Dodatkowo dźwięk z kolumn podłogowych jest zupełnie inny( barwa, dynamika, pasmo, głośność), niż z małych komputerowych logitechów, wzajemnie sobie tylko przeszkadzają. Tak jakby cztery osoby w pokoju, lub 4 telewizory, jednocześnie mówiły, według mnie mocno by sobie przeszkadzały;)Co do tego amplitunera to lepiej mieć taki i dwie poprawnie ustawione kolumny, niż nawet lepszy amplituner i kolumny ustawione byle gdzie , czy odpukać dodatkowo 4 kolumny (nawet takie same) a co dopiero 4 różne kolumny (dodatkowo zasilane z różnych źródeł). Cytat . Co do pisania poprawnie to chodzi Ci o mniej chaotycznie? A czy nawet w tym małym zacytowanym fragmencie nie razi Cię brak polskich znaków, czy w innym brak podstawowej deklinacji słów ? Nie zwracamy na forum uwagi na drobne potknięcia (jesteśmy ludźmi) ale są granice szacunku do ojczystego języka ( chyba że to nie Twój ) oraz innych czytających . Odpisz, cytując
Gambeat Napisano 19 grudnia 2016 Napisano 19 grudnia 2016 Cytat Chodzi o to ze aktualnie dzwiek leci przez Kody i Logitechy jednoczesnie. I nie masz żadnego pogłosu/opóźnień? Odpisz, cytując
Kstn Napisano 19 grudnia 2016 Autor Napisano 19 grudnia 2016 Cytat Cytat Chodzi o to ze aktualnie dzwiek leci przez Kody i Logitechy jednoczesnie. I nie masz żadnego pogłosu/opóźnień? Jestem laikiem więc może tego niesłysze. Logitechy i Kody są podpięte do amplitunera. Jedynie co robiłem to potencjometrem ustawiałem żeby grały o takiej samej "głośności". Odpisz, cytując
Recommended Posts