smok85PL Napisano 21 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2016 Czy ma ktoś lub zna adres www do instrukcji ? Szukałem i nie mogę znaleźć :-/ Może jakieś sugestie co warto pogrzebać w ustawieniach ? Pozdrawiam . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revo Napisano 21 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2016 Ustawieniach czego? Co chcesz ustawiać w odtwarzaczu CD? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2016 No właśnie co chcesz pozmieniać to Ci pomogę. W instrukcji masz opisane że guzik Play służy do uruchamiania płyty a pause........ zgadnij ?Tyle.No przepraszam wyjaśnione są także złącza z tyłu do czego służą. Jeśli chodzi Ci o schemat konstrukcyjny, chcesz go zlampizować itp. to nie ma tego i tak w instrukcji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smok85PL Napisano 21 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2016 Ale i tak byłbym spełniony mając wydrukowaną instrukcje A co do opcji Cd-ka w setupie kryją się jakieś opcje... np. Filter - slow/sharp nie wiem co to albo phase normal/reverse jest jeszcze jog mode navi/group było jeszcze włączenie/wyłączenie wyjścia optycznego o czym nie wiedziałem i gdy podłączyłem takim kabel i usłyszałem ciszę lekko się wystraszyłem że wyjście jest zepsute. Więc coś tam można wybrać jak widać PS. Więc jeśli ktoś ma linka chętnie go zassam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2016 Miałem gdzieś papierowa ale nie mogę znaleźć.English nie może być? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts