coobah Napisano 7 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 października 2017 @S4Home, pomogłeś i to bardzo Zestaw dojechał jakieś 5 godzin temu. Wszystko elegancko, sprzęt zgodny z opisem. Po podłączeniu wszystkiego do mojego ampli zrobiło mi się ciepło na serduchu Fajnie to gra, czyściutkoooo! Muszę jeszcze pokombinować z kalibracją suba, bo w necie jest wiele poradników. Nie wiem którym się sugerować, więc przede mną sporo zajętego czasu. A ja głupi chciałem soundbara kupić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 października 2017 Udostępnij Napisano 10 października 2017 Ale tego nie zrobiłeś więc się udało Suba najlepiej kalibrować na swoje ucho podczas filmów. Na prawdę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coobah Napisano 21 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 października 2017 (edytowany) Tak to u mnie teraz wygląda Kwiatek z suba już wyleciał Żonę denerwował fakt, że musi go przesuwać codziennie A mnie denerwowało, że może mi się sub porysować Sorry za jakość, robione tel. Znalazłem jeszcze ciekawy stolik pod TV, ale muszę przeliczyć zaskórniaki Edytowano 21 października 2017 przez coobah Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 października 2017 Udostępnij Napisano 23 października 2017 Te płytki nie powodują ci nadmiernego odbicia? Dywan więcej niż mile widziany! Serio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coobah Napisano 24 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 października 2017 Cholera, czy Ty masz jakiś kontakt z moją Żoną? Też mi o dywanie zaczęła niedawno mówić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 października 2017 Udostępnij Napisano 24 października 2017 Pisała do mnie ostatnio jak można poprawić akustykę To zasugerowałem piękny dywan Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts