marcol Napisano 16 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2017 Dzień Dobry Wszystkim.Pierwszy post to wypada się przywitać Proszę o poradę w kwestii wyboru kolumn do pokoju ok 25m2wymiary 6,2 na 4 - z ustawieniem powinienem sobie poradzić.Wzmacniacz Pioneer 676Muzyka: słucham różnej w zależności od humoruKenny G, jazz, polski rock, dance, pop.Kolumny raczej używane bo skarbonka na kolumny to 1000zł max. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcol Napisano 17 stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 stycznia 2017 co powiecie na kolumny quadral qlx 205 zgrają się z moim pioneerem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 17 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2017 Ważne by zgrało się to brzmieniowo dla Ciebie. Z jakimi kolumnami grałeś dotychczas , co było na tak, a co na nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2017 To kluczowe bo do 1000 zł możesz wybrać parę modeli Także fajnie gdybyśmy to jednak prznysleli i dobrze doradzili.Czy kupiles ten wzmak nie dawno i nie miales do czynienia z niczym wcześniej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcol Napisano 18 stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia 2017 Wcześniej grały altusy z eltonem ten zestaw powędrował do chrześniaka.Teraz czas na coś innego.Pioneera kupiłem po okazyjnej cenie, wcześniej miałem okazję go sluchać z kolumnami podstawkowymi panasonic.Brzmienie Pioneera mnie urzekło a w salonie miejsce na sprzęt już gotowe - nawet żona dopytuje czy już coś wybralem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2017 To prawdę mówiąc trochę ciężko, bo osobiście nie specjalnie lubie brzmienie Tonsila i polecając Ci kolumny o podobnym brzmieniu wewnętrznie czuł bym się źle. Więc podam Ci propozycję które uważam że spasują do muzyki jakiej słuchacie: Tannoy M4 lub F4, Dali 505, nieco droższe ale także lepsze Dali 450, Mission M35i, Focal 715, Dali Concept 6 (troszke nowsze).Tylko to brzmienie inne od Tonsila.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcol Napisano 19 stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2017 Ja nie upieram się przy tonsilu - jestem otwarty.Ale lubię jak kolumna posiada odpowiedni bas - jak to ktoś powiedział mam "basowe uszy"Wypowiesz się na temat kolumn Magnat Monitor Supreme 1002 lub Heco Victa 501 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts