tatramocne Napisano 21 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2017 Witam.Zakupiłem odtwarzacz cd Akai CD37.Orginalne płyty czyta dobrze natomiast nagrałem płytę cd-r i słychać tylko pisk z głośników.Wydawało mi się że widziałem gdzieś że ten cd czyta płyty cd-r.Proszę o radę w czym może być problem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 21 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2017 Może problemem jest format w jakim nagrałeś płyte.Może nie czyta mp3. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 21 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2017 Nagraj na płyt ę cdr-a innej marki( jakieś marketowe brandy bywają podłej jakości), ustaw może prędkość nagrywania na mniejszą x8, x16. Sprawdź czy faktycznie był format Audio CD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revo Napisano 21 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2017 W tym odtwarzaczy siedzi laser Kss210A. Powinien czytać bez zająknięcia. Popieram Jacka, zmiana nośnika, ponowny wybór podczas nagrywania opcji Audio CD z optymalną prędkością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatramocne Napisano 21 stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 stycznia 2017 Nagrałem na płycie Verbatim z prędkością 8X. Na kinie domowym gra normalnie więc raczej laser do wymiany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts