Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam,
Mam wzmacniacz Onkyo Integra A-8017.
Do tej pory używałem z nim kolumn Elac ELR 54, w sylwestra dałem trochę czadu i spaliły się dwa głośniki wysokotonowe oraz jeden średniotonowy, a zamienników raczej do tego nie dostanę ?? icon_sad.gif
Z takiego zestawu byłem bardzo zadowolony- czy będę w stanie w kwocie do ok. 500zł kupić jakieś ciekawe kolumny? (wolałbym jakieś podłogowe, ale to chyba ciężko będzie?)
Muzyki słucham z laptopa>dac i jest to głównie muzyka elektroniczna. Pokój ok 20mkw.
Może ktoś mnie poprowadzić czego mam szukać w tej kasie?icon_smile.gif

dziękuję za pomoc i pozdrawiam
mola34
Napisano
Cześć. A napisz jeszcze jakiego typu dźwięk lubisz. Jasny, twardy, ostry, chłodny, czy odwrotnie?
I uzupełnij pod awatarem (wejście przez panel kontrolny - na górze strony) skąd jesteś. Bo niektóre kolumny są tylko z odbiorem osobistym.
Napisano
Cytat

Cześć. A napisz jeszcze jakiego typu dźwięk lubisz. Jasny, twardy, ostry, chłodny, czy odwrotnie?
I uzupełnij pod awatarem (wejście przez panel kontrolny - na górze strony) skąd jesteś. Bo niektóre kolumny są tylko z odbiorem osobistym.

Cześć. Jeśli chodzi o dźwięk to trochę dół i górę podkęcam i wycofuje środek.
Jestem z Krakowa, ale często bywam na śląsku