pepa81 Napisano 7 lutego 2017 Napisano 7 lutego 2017 Witam wszystkich,przyszedł czas na wymianę subwoofera,nie zakładałem takiej opcji,jednak nadarzyła się okazja sprzedac,no i gra u kogoś innego,a mowa o Heco Taurus Cinema 512A.I pytanie co doradzicie?Używanybędzie jedynie do muzyki, (pop,dance,lekki rock)pokój 18m2,posiadam Onkyo TX8555 i Magnat Monitor Supreme 202.Mam na oku Magnat Supreme Sub 302A lub KODA 1000 v2,coś tam słyszałem że Magnat bardziej nadaje się do filmów ale proszę o opinię. Budżet 500-600zł. Pozdro Odpisz, cytując
S4Home Napisano 8 lutego 2017 Napisano 8 lutego 2017 Żaden z nich nie jest do muzyki.Co ci przeszkadza w obecnym? Odpisz, cytując
pepa81 Napisano 8 lutego 2017 Autor Napisano 8 lutego 2017 Już kupiłem Magnata na gwarancji za 490zł z kolcami w komplecie. Dobra cena,tak sądzę.A co w tamtym mi nie pasowało? Wszystko było spoko,grał ok ale poszalec już nie za bardzo,i wizualnie też,znacząco był porysowany,a wiadomo żeby też trochę miało wygląd.Trzeba też wspinac się z jakością,małymi kroczkami ale zawsze to jest coś.Zobaczymy jak będzie grał.Audiofilem nie jestem i mam nadzieję że dla mnie wystarczy.Pochwalę jak gra ((: Odpisz, cytując
S4Home Napisano 8 lutego 2017 Napisano 8 lutego 2017 Wiem jak gra, napisz jak go odbierasz i czy wymiana była na plus dla Ciebie Odpisz, cytując
pepa81 Napisano 10 lutego 2017 Autor Napisano 10 lutego 2017 Hejo,subek dzisiaj dotarł,kabelki pyk pyk, i co??Gra super;mocno,fajnie nisko schodzi,był to dla mnie strzał w dziesiątkę.Mam tylko porównanie z poprzednim który miałem (heco)i jest przepaśc między nimi.Jestem zadowolony i nie żałuję. ((:PozdrawiamMożna zamknąc. Odpisz, cytując
Recommended Posts