RS75 Napisano 11 lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 lutego 2017 Witam. Czy kupując pliki jak w temacie, potrzebuję jakiegoś specjalnego odtwarzacza aby nie tracić na jakości ?O co mi chodzi, jeżeli nagram sobie taki materiał na nośnik CD-R, następnie będę go słuchał na moim domowym audio, co tracę ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gyver Napisano 12 lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 lutego 2017 Pewny nie jestem, ale wydaje mi się, że nie dasz rady odtworzyć tak nagranych płyt na innym urządzaniu niż komputer. Pliki 24bitowe są na płytach SACD, ale nagranie takie płyty jest chyba niemożliwe i do tego trzeba mieć specjalny odtwarzacz. Jeżeli masz zwykły odtwarzacz płyt CD w domowy audio to nic z tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 lutego 2017 Tak, kolega wyżej ma rację. Dodatkowo nie spotkałem się z odtwarzaczami które czytają pliki .FLAC to domena pc i urządzeń bliźniaczych.Ale czysto teoretycznie to nic byś nie stracił Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts