Jakub96 Napisano 12 lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 lutego 2017 Witam.Mam okazje kupić głośniki Bose Cuba 9 sztuk za 100 zł jednak nie mam jak ich sprawdzić.Pytanie moje brzmi czy nadadzą się do amplitunera Yamaha RX-V477? Zdaje sobie sprawę że może nie będzie to jakiś HI-END ale czy wystarczą do zwykłego słuchania muzyki głownie zależy mi na czystych średnich tonach i przyzwoitych wysokich.Proszę o opinie.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 lutego 2017 9 sztuk za 100 zł? To bierz w tej kwocie i tak innego nic nie znajdziesz. W tych kostkach nie ma jednak mowy o średnich tonach czy czystych wysokich. No i podstawowy błąd nie ma wogole niskich. O subie nic nie napisałeś Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub96 Napisano 13 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 lutego 2017 (edytowany) Suba mam bose dlatego szukałem do kompletu bo go dostałem od kumpla Edytowano 17 lutego 2017 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 lutego 2017 No to za 100 zł to nawet się nie zastanawiaj. Suba masz pod komplet? Tego z wbudowanym wzmacniaczem pod satelitki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts