carlosuk Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Witam wszystkich.Kupilem wzmacniacz kina domowego firmy Mantraz i po podlaczemiu do pradu zaniepokoily mnie dziwne odglosy jakby pstrykanie.A dzieje sie tak kiedy krece lewa galka ktora zmienia rodzaj podpietego sprzetu np. gdy jest wlaczone cd krece w lewo lub w prawo zmieniajac np. na dvd i wtym momecie w srodku slychac glosne pstrykniecie.Czy to normalne,czy mam zaczac sie martwic i oddac sprzet ?Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 To normalne. To przekaźniki. Takie same pstrykniecia będziesz miał przy włączaniu, wyłączaniu czy przełączaniu się dekoderów dts, dolby itp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosuk Napisano 15 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Cytat To normalne. To przekaźniki. Takie same pstrykniecia będziesz miał przy włączaniu, wyłączaniu czy przełączaniu się dekoderów dts, dolby itp Zdziwilo mnie to bo ogladalem na youtube ten sam model i tego nie slyszalem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 lutego 2017 Bo na Youtube tak się właśnie słucha sprzętu Może nie było zmieniane źródło po prostu. To normalne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts