SoundQ Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Witajcie wlasnie nabyłem super amplituner kina domowego Onkyo TX-NR656 lecz nie posiadam instrukcji pl poniewaz sprzed nabylem w bellgii. Bardzo prosze o pomoc zdjecia lub skan pl instrukcji obslugi. Moj mail to eurosailer@wp.pl z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosuk Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 (edytowany) http://www.onkyo.com/manual/txnr656/adv/en/index.html Niestety znalazlem tylko GB ale jest na to sposob,otworz strone i wlacz translator po prawej gornej stronie na pasku......jak dla mnie w miarę rozsądnie tłumaczy. Edytowano 17 lutego 2017 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoundQ Napisano 15 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 (edytowany) Ok dziekuje sprobuje co i jak Edytowano 17 lutego 2017 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Polskiej nie dostaniesz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoundQ Napisano 15 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Cytat Polskiej nie dostaniesz Wydaje mi sie ze jest skoro sprzedaja w polskich sklepach. Pisalem z gosciem nie chcialo mu sie jej kserowac ma 40 stron:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Ja nie mówię że nie ma tylko że nie dostaniesz.Jeśli dystrybutor w tym przypadku eic, ale także inni horn, rafko, audioklan i inni dowiedział by się o tym to taki sklep raczej nie sprzedawał by już ich towarów.Więc powiedz co to za sklep Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoundQ Napisano 15 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 (edytowany) Od znajomego kupilem ale ma tylko belgijska instr i en. A ja potrzebuje wersji pl Edytowano 17 lutego 2017 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 A no to właśnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoundQ Napisano 16 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 lutego 2017 Wiec rozumiesz pilnie mi potrzebna w celu ustawienie choćby nie chce mi sie slenczec nad slownikiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 16 lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 lutego 2017 No rozumiem. Tylko ci mówię że nie dostaniesz. Co chcesz ustawić to ci pomogę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 lutego 2017 Witaj,Niestety kolega wyżej ma rację. Mamy Polską instrukcje do tego modelu, jednak nie sprzedaż. Może napisz co chcesz ustawić to coś pomożemy. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts