bnqutv Napisano 18 lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 lutego 2017 Witam mam zapytanie bo jestem zainteresowany kupnem kolumn Kruger&Matz Passion 2.0 i mam zapytanie jakie one mają wejście ? do czego je dam rady podłączyć i czy jest możliwość podłączenia głośników do telewizora czy potrzebny jest wzmacniacz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasny Napisano 18 lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 lutego 2017 Te głośniki występują w dwóch wersjach. Aktywne mają wbudowany wzmacniasz i możesz do nich bezpośrednio podłączać różne źródła dźwięku, w tym telewizory. Pasywne z kolei wymagają zewnętrznego wzmacniacza i na zdjęciu są właśnie takie.Czemu w dziale Kino Domowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 Ile masz funduszy na zestaw?Chcesz 2.0 czy kino?Chcesz aktywne czy pasywne? Z czy bez wzmacniacza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts