djwujek Napisano 16 marca 2017 Udostępnij Napisano 16 marca 2017 Witam wszystkich.Proszę o pomoc w doborze sprzętu do stereo do max 2 tys zł kolumny + Wzmacniacz do pok ok 16 m2 głównie słuchanie disco + Tv ( 55cali ) tylko nowe zestawy mnie interesują i najlepiej duże kolumny. Mam takie propozycje co do kolumn:WHARFEDALE CRYSTAL 40 IIMAGNAT SUPREME 2002MAGNAT SUPREME 1002HECO VICTA II 501STX F360 N ( tak wiem badziew )co do wzmacniaczy nie mam bladego pojęcia jaki wybrać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barry Napisano 16 marca 2017 Udostępnij Napisano 16 marca 2017 poza ogólnymi zasadami pisania pierwszych postów w tym temacie, proponuje rownież do rysunku dodać wymiary pomiędzy poszczególnymi elementami wyposażenia pokoju - będzie nam łatwiej to sobie wyobrazić. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 marca 2017 Udostępnij Napisano 16 marca 2017 Jeśli chcesz sprzęt nowy to Pioneer a20 wraz z magnat monitor 1002.Model 2000 będzie za duży.Jeśli używki są na necie quadrale argentum w cenie ok. 1300 zl i do nich któryś z cieplejszych wzmacniaczy. Pioneer czy harman.Pozostaje do dyspozycji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts