MACUkill Napisano 18 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 maja 2017 (edytowany) W sumie to może być trafna uwaga. Bardzo możliwe, że to właśnie przez rezonans z biurkiem ubywa trochę niskich tonów. Aktualnie stoją na blacie i nie podstawiłem pod nie żadnych Blu Tack, kolców czy innych podstawek. Natomiast jak pisałem, w najbliższym czasie dokupię jeszcze statywy. Można znaleźć sporo takich z regulacją wysokości, które wyglądają dość solidnie i chyba większość posiada jeszcze cienką warstwę jakiegoś rodzaju pianki powiedzmy oraz kolce. To wszystko pomoże mi fajnie ustawić kolumny. Myślę, że fajnie nadadzą się do tego, tym bardziej, że ich cena jest niska. Oczywiście podzielę się później tym, jak się sprawują. Zanim ulepszę mój zestaw pewnie trochę minie, natomiast w na pewno będę chciał jeszcze wcześniej zainwestować w dac. Dla informacji jeszcze daje link do statywów, które mi wpadły w oko: https://www.musicexpress.pl/pl/product/11277,stand4me-mon1-zestaw-statyw-monitorowy-2-sztuki-pod-monitory Edytowano 18 maja 2017 przez MACUkill Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts