S4Home Napisano 4 maja 2017 Udostępnij Napisano 4 maja 2017 Wyslalem ci wyżej propozycje. Dopisz do nich jescze klipsch f1 i masz gotowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZielonyBuszmen Napisano 4 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2017 Ok, a gdzie polecacie szukać tych sprzętów? Na allegro? Czy googlować po ceneo, skąpcach, itp? Gdzie je najprędzej znajdę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 maja 2017 Udostępnij Napisano 5 maja 2017 Jeśli używane to Allegro, olx i Google. Jeśli nowe to pewnie salony z forum jak my i koledzy z branży damy ci dobre ceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZielonyBuszmen Napisano 5 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 maja 2017 (edytowany) Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale lwią część budżetu pożerają nie same kolumny, a amplituner? Te amplitunery, które mi tutaj polecaliście mają swoje lata. Ale nic nie ugra nowego w dobrej cenie? Czy opłaca się oglądać za takimi zestawami jak Denon D-M40 albo dopłacać do Yamaha PianoCraft MCR-470D? Edytowano 5 maja 2017 przez ZielonyBuszmen Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 maja 2017 Udostępnij Napisano 5 maja 2017 Za stacyjkę od pianocrafta albo denona powinieneś dać około 400-500 zl używana. Za amplituner większy mocniejszy ok 900-1000 zł. Kwota na kolumny to zatem 1000 zł. Całe moje wieże gotowe czy do denka czy Yamahy nie nadają się do takiego pomieszczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZielonyBuszmen Napisano 5 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 maja 2017 1 godzinę temu, S4Home napisał: Całe moje wieże gotowe czy do denka czy Yamahy nie nadają się do takiego pomieszczenia. Tzn? Mógłbyś rozwinąć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 5 maja 2017 Udostępnij Napisano 5 maja 2017 (edytowany) Zanim cokolwiek kupisz dobrze byś wybrał się na odsłuch, zabrał kilka ulubionych płyt, które wiesz jak grają. Poszukaj może czegoś w swojej okolicy. Są też sprzedawcy na allegro, którzy wysyłają sprzęt audio używany, na odsłuch masz średnio 14 dni. Masz wtedy możliwość posłuchania zestawu w warunkach domowych. Tak jest najlepiej. Napisz skąd jesteś. Edytowano 6 maja 2017 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZielonyBuszmen Napisano 6 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 maja 2017 Okolice Warszawy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 6 maja 2017 Udostępnij Napisano 6 maja 2017 (edytowany) W okolicach Warszawy, może uda się odsłuchać i dźwięk przypadnie Ci do gustu - tytuł ogłoszenia: Znakomity zestaw stereo Hi-End , Audiovector C + Yamaha A-S300 https://www.olx.pl/oferta/znakomity-zestaw-stereo-hi-end-audiovector-c-yamaha-a-s300-polecam-CID99-IDlWsri.html#9eaa256336 Czytałem o kolumnach: "dźwięk dynamiczny i bardzo przejrzysty". Jakiś czas temu ktoś wystawiał ten model kolumn głośnikowych za 1300zł. Żeby nie było - do niczego nie namawiam. Posłuchać uważam warto. Edytowano 6 maja 2017 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 maja 2017 Udostępnij Napisano 7 maja 2017 Dnia 5.05.2017 o 16:04, ZielonyBuszmen napisał: Tzn? Mógłbyś rozwinąć? Seryjna wieża z monitorami do kompletu jest za słaba do takiego pomieszczenia. Te stacyjki potrafią zagrać lepiej niż wyglądają, ale trzeba im dać dobrego kompana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts