Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano

500 zł, choć w takim stanie jak ma ten facet nawet parę groszy powyżej, znając ten wzmacniacz dałbym za niego i 600 zł.

Nie, nie miałem innych modeli.

Z pewnością nie zaprzątaj sobie głowy tą 840-tką.

Napisano (edytowany)

Sprzedający ładnie mówiąc poleciał sobie w kulki i wycofał licytację 4h przed końcem... Znalazłem taką Yamahę na olx ale za 699 zł to trochę za dużo jak dla mnie. Co radzicie ? Czekać na kolejną okazję, brać któregoś z Pioneer-ów, może jakiś inny model Yamahy ?

Edytowano przez Kami2271
Napisano

Pewnie piszesz o tej z Zamościa, napisz do gościa i spróbuj negocjować cenę. A jeżeli się nie uda, to brałbym Pioneera. Jeżeli chodzi o inne marki, to miałem też z tego okresu amplituner Kenwooda. Nie pamiętam dokładnie modelu, ale grał bardzo przyjemnie. Z pewnością na poziomie porównywalnym do dwóch wcześniej wspomnianych.

Napisano

Tak chodzi o tą z Zamościa tylko prosiłem sprzedającego o dodatkowe zdjęcia i od dwóch dni cisza. Przeglądając allegro rzucił mi się w oczy Akai AA-1050 słyszał ktoś jak to gra ? Jeśli chodzi o NAD to co można w nim zmodyfikować ? Pytam bo jestem zielony w tym temacie.

Napisano (edytowany)

Możesz sporo o tym modelu i jego tuningowaniu znaleźć w sieci. Ogólnie można wypiąć preamp i zostawić samą końcówkę mocy. Wymiana paru kluczowych elementów też przynosi spore korzyści. Bardzo wdzięczny model do modyfikowania ?

Edytowano przez Audio Autonomy