zieluwid Napisano 4 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2017 Nie chciałbym cię namawiać, ale też poszedłbym tą drogą. To musi być Twoja decyzja. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami2271 Napisano 5 czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 czerwca 2017 (edytowany) Twoim zdaniem do jakiej kwoty warto licytować tą Yamahę ? Miałeś styczność z innymi modelami serii CR ? Edytowano 5 czerwca 2017 przez Kami2271 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 5 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2017 500 zł, choć w takim stanie jak ma ten facet nawet parę groszy powyżej, znając ten wzmacniacz dałbym za niego i 600 zł. Nie, nie miałem innych modeli. Z pewnością nie zaprzątaj sobie głowy tą 840-tką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami2271 Napisano 8 czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2017 (edytowany) Sprzedający ładnie mówiąc poleciał sobie w kulki i wycofał licytację 4h przed końcem... Znalazłem taką Yamahę na olx ale za 699 zł to trochę za dużo jak dla mnie. Co radzicie ? Czekać na kolejną okazję, brać któregoś z Pioneer-ów, może jakiś inny model Yamahy ? Edytowano 8 czerwca 2017 przez Kami2271 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami2271 Napisano 14 czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 czerwca 2017 Poradzi ktoś ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 14 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2017 Może Nad c320bee. Widziałem, że na allegro jest teraz do sprzedania. Przy okazji to bardzo fajna baza na modyfikowanie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 14 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2017 Pewnie piszesz o tej z Zamościa, napisz do gościa i spróbuj negocjować cenę. A jeżeli się nie uda, to brałbym Pioneera. Jeżeli chodzi o inne marki, to miałem też z tego okresu amplituner Kenwooda. Nie pamiętam dokładnie modelu, ale grał bardzo przyjemnie. Z pewnością na poziomie porównywalnym do dwóch wcześniej wspomnianych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami2271 Napisano 14 czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 czerwca 2017 Tak chodzi o tą z Zamościa tylko prosiłem sprzedającego o dodatkowe zdjęcia i od dwóch dni cisza. Przeglądając allegro rzucił mi się w oczy Akai AA-1050 słyszał ktoś jak to gra ? Jeśli chodzi o NAD to co można w nim zmodyfikować ? Pytam bo jestem zielony w tym temacie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 14 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2017 (edytowany) Możesz sporo o tym modelu i jego tuningowaniu znaleźć w sieci. Ogólnie można wypiąć preamp i zostawić samą końcówkę mocy. Wymiana paru kluczowych elementów też przynosi spore korzyści. Bardzo wdzięczny model do modyfikowania ? Edytowano 14 czerwca 2017 przez Audio Autonomy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts