indtr Napisano 12 maja 2017 Udostępnij Napisano 12 maja 2017 Witam. Potrzebuje radia/głośnika przenośnego z wejściem na pendrive. żeby grało ok 9 godz. bez ładowania może być ładowane z power banka, da się coś znaleźć w cenie do 100 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 13 maja 2017 Udostępnij Napisano 13 maja 2017 Raczej coś używanego. Szukaj na Allegro. Tu jest dział Stereo, w domyśli hi-fi. Mało kto się tu interesuje takim sprzętem lo-fi. Jak coś znajdziesz, to daj tu linki. Może coś zdołamy podpowiedzieć? Ja nie mam czasu szukać. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 14 maja 2017 Udostępnij Napisano 14 maja 2017 Przeniosłem wątek do właściwego działu (był w STEREO). Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts