Belfer54 Napisano 13 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2017 Chili o Ampilfonie pisałem już wyżej. Pisze też Kolega Audiowit. Moim skromnym zdaniem będzie to lepszy wybór niż PrimaLuna Prologue One. Namawiam Cię też, abyś powrócił do myśli o wzmacniaczach Jolida. Mam oczywiści na myśli 302. 502 w zakładanej kwocie nie kupisz. Pozdrawiam Marek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 15 czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 czerwca 2017 Roman, myślę, że na początek 302 w pełni mi wystarczy . Obecnie szukam Jolidy, Amplifona, choć raczej wt 30, nie wiem jak wygląda temat z Egovoxem, który podobno ma podobne korzenie. Tej Primaluny również nie przekreślam. Czy jeszcze jakieś modele powinienem uwzględnić? Miał może ktoś kontakt z produktami manufaktury Feliks? Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za wypowiedzi a jak coś znajdę to podrzucę link. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 15 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2017 O wzmacniaczach firmy Feliks niestety tylko słyszałem. Nie pamiętam, czy wystawiał się na Audio Show, ale raczej nie. Ma dobre opinie w środowisku. Jolida 302 powinna spełnić Twoje oczekiwania. O Amplifonie W30 też wspominałem i jak najbardziej bierz go pod uwagę. Egovox to projekt p. Andrzeja Marków. Bazuje na schemacie Pocahontas. P. Andrzej sprzedał go Chińczykom. Zresztą chyba już o tym wspominałem na forum. Osobiście brałbym pod uwagę Jolidę i Amplifona. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamaDama Napisano 2 lipca 2017 Udostępnij Napisano 2 lipca 2017 @Chili a jakie kolumny chcesz napędzać lampą?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz44 Napisano 6 października 2017 Udostępnij Napisano 6 października 2017 Witam. Kto ma z kolegów jakieś doświadczenie z chińskimi lampami PSVANE HI-FI EL34B, jak awaryjność. W moim wzmacniaczu jest 8 szt lamp mocy, więc to spory wydatek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts