Sadiix Napisano 4 lipca 2017 Udostępnij Napisano 4 lipca 2017 Witam, zakupiłem wczoraj używane głośniki logitech z506 5.1. Na miejscu obejrzalem je i stwierdzilem, że są one warte kupna. Co się później okazało? Przy podłączeniu do komputera i ustawieniu głośności na 50% subwoofer strasznie trzeszczy. Czy ktoś może mi powiedzieć jaka jest tego przyczyna? Oczywiście głośniki mogę zwrócić. W załączniku daje filmik jak to wygląda. trzeszczacysubwoofer.mp4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadiix Napisano 6 lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 lipca 2017 up Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaoo Napisano 6 lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 lipca 2017 (edytowany) Być może są luzy jakieś przez co drgania wywołują taki hałas. PS: Co to za utwór :D? Edytowano 6 lipca 2017 przez Xaoo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 lipca 2017 Bardziej obstawial bym przepalony głośnik. Pierwsze powinieneś skontaktować sie że sprzedawca o co chodzi a nie pisać na forum. Zgadnę co powie : u mnie tak nie było Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts