Ryszard Napisano 2 sierpnia 2017 Napisano 2 sierpnia 2017 (edytowany) Witam, od jakiegoś czasu mam problem z uzyskaniem połączenia wifi pomiędzy w/w amplitunerem a telefonem. Dotyczy to zarówno Iphona 7 jak i LG k10 z zainstalowana aplikacją Yamahy. Kiedyś wystarczył restart rutera ale teraz już to nie pomaga. Macie jakieś pomysły jak rozwiązać mój problem. Pozdrawiam Edytowano 2 sierpnia 2017 przez Ryszard Odpisz, cytując
Top Hi-Fi Szczecin Napisano 2 sierpnia 2017 Napisano 2 sierpnia 2017 W pierwszej kolejności zrób factory reset wzmacniacza. Pomaga w większości przypadków. Odpisz, cytując
Ryszard Napisano 2 sierpnia 2017 Autor Napisano 2 sierpnia 2017 ok, dzięki. Spodziewałem się takiej odpowiedzi, może jednak ktoś słyszał o jakimś mniej radykalnym rozwiązaniu. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 3 sierpnia 2017 Napisano 3 sierpnia 2017 Albo reset amplitunera. Albo uszkodzony ruter. Kiedyś długo szukałem okazalo się że to kwestia rutera. Reset amplitunera to przecież chwila. Ustawienia przyswrocisz w 2 godziny. Odpisz, cytując
Recommended Posts