Denny Napisano 5 sierpnia 2017 Napisano 5 sierpnia 2017 Witam, mam zamiar zmienić kable którymi podłączę monitory do auiotraka prodigy cube aktualnie są podłączone jakimiś słabymi kabelkami znalezionymi na dnie szafy trs-rca, generalnie chciałbym je zmienić, jakie kable polecacie najlepiej XLR-RCA około 2 metry nie chcę się bawić w DIY, kupuje, podłączam i słucham . Najlepiej do 300 zł. Pozdrawiam. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 7 sierpnia 2017 Napisano 7 sierpnia 2017 Solidne dobre kabelki melodika. Nie kojarzę teraz ceny ale myślę że mieszczą się w budżecie. Odpisz, cytując
Angel Napisano 7 sierpnia 2017 Napisano 7 sierpnia 2017 Obawiam się, że będziesz musiał pobawić się w DIY albo kupić jakąś niezbyt wyrafinowaną pewnie przejściówkę. Ewentualnie wertuj Allegro, czy znajdziesz taki kabel. Możesz podrzucić tu linki, to popatrzymy, może uda się wybrać coś dobrego. @S4Home, przewody są dobre, ale chyba nie ma w ofercie Melodiki takiego XLR - 2xRCA? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 8 sierpnia 2017 Napisano 8 sierpnia 2017 Rozumiem że ma być pojedynczy? Nie 2rca? Tak pisał kolega. Jest jack na xlr. Z jack na rca przejściówkę znajdziesz. Mała zgrabną i solidną Odpisz, cytując
Recommended Posts