sigonik Napisano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2017 Witam wszystkich od kilku dni zastanawiam się nad kupnem głośników z subwooferem do ps4 z wejściem/wyjściem optycznym S/PDIF (chyba tak się profesjonalnie nazywa) do 500 zł. Czy jestem wstanie kupić coś do tej kwoty, bo jedynie co znalazłem to Genius SW-HF 5.1 4500 tyle że bez wejścia cyfrowego. Czy jest możliwość kupna jakiejś przejściówki, albo czy jesteście w stanie coś polecić. Myślę ze kupno takiego zestawu i tak mnie usatysfakcjonuje w porównaniu do głośników z tv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasny Napisano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2017 Kolego, to jest forum STEREO. Twój problem bardziej pasuje tu: https://forum.audio.com.pl/forum/5-pc-audio-iphone-ipod/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2017 Za wielkiego wyboru to nie masz. Biorąc pod uwagę że to i tak nie będzie kino to sugerował bym dołożyć do jakiś używanych monitorów aktywnych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts