Obywatel Napisano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2017 POSIADAM AMPLITUNER ONKYO TX SV535 CHCIAŁBYM DOKUPIĆ ODTWARZACZ DVD TAKŻE ONKYO I NIE WIEM JAKI MODEL DOPASOWAĆ NP.Z ALLEGRO ABY DOBRZE Z SOBĄ WSPÓŁPRACOWAŁY PROSZĘ O POMOC Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2017 Każdy dvd będzie z nim współpracował. Teraz nie kupuje się już dvd tylko odtwarzacze bd. Szukaj takiego z wyjściem optycznym i hdmi i tyle. Marka nie instotna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 18 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2017 1 godzinę temu, S4Home napisał: Każdy dvd będzie z nim współpracował. Teraz nie kupuje się już dvd tylko odtwarzacze bd. Szukaj takiego z wyjściem optycznym i hdmi i tyle. Marka nie instotna dzięki serdeczne wiadomo ja mam tu na myśli niestety pieniądze bo na tą chwilę nie stać mnie na konkretny sprzęt dlatego chcę dokupić odtwarzacz Raz jeszcze dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTS hi-end kino domowe Napisano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2017 Zgadzam się z s4Home.pl Kupowanie DVD to średni pomysł. Jeśli nie masz budżetu poszukaj używanych BD na portalu aukcyjnym lub licytuj. Onkyo to bardzo przyzwoita marka w tych pieniądzach! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts