czahabkda Napisano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2017 Witam. Marzy mi się dźwięk przestrzenny w salonie. Oglądam filmy, gram na konsoli, slucham muzyki. Szukam używanego amplitunera do 600płn, fajnie gdyby miał hdmi i usb. Posiadam polarisy 180 a w przyszłości będę rozbudowywał system o resztę głośników, do tego czasu sprzęt będzie grał w stereo. Powierzchnia salonu to 19m2. Myślę o Yamaha RX-V800RDS, Denon AVR-1707 7.1, YAMAHA RX-V757, Harman Kardon AVR 335, YAMAHA RX-V461 Może coś innego? Proszę o pomoc :))) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2017 Tylko te modele nie mają HDMI? A jak maja to nie do tego w jakim celu zostało wyjaśnione. Może onkyo 606/607? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czahabkda Napisano 30 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2017 Ktoś mi polecił Arcam Diva AVR100 albo NAD t753, co myślisz o nich? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2017 Dobre dźwiękowo amplitunery. Ale widziałem że zależy ci na funkcjach. Czy aby te modele spełniają także ta kwestię? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czahabkda Napisano 30 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2017 Otóż to ale czy jednak nie jest warto zrezygnować z bajerów na rzecz dźwięku? Bardziej niż np na usb zależy mi na efektach przestrzennych i na dźwięku właśnie, muzyki też słucham. Czy to będzie dobry wybór? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czahabkda Napisano 30 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2017 Budżet mi się skurczył Waham się teraz między onkyo TX-SR605, a YAMAHA RX-V730RDS W onkyo mam bi-amping, a będę teraz używał wlasnie stereo. Reszte średnio potrafię porównać. Jak myślicie szanowni państwo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2017 605tka. W przypadku bi ampingu z amplitunera kina jest delikatna poprawa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czahabkda Napisano 31 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2017 Dzięki za pomoc ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumpurek Napisano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2017 Witam, mogę jeszcze zaoferować Pioneer VSX-529 z funkcjami sieciowymi, USB, HDMI, w ładnym stanie oraz z oryginalnym pilotem. Może to być dla Pana ciekawa alternatywa dla Onkyo. Mam w domu Onkyo i Pioneera, zapraszam Pana na odsłuch. Pozdrawiam Mariusz Blak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 września 2017 Udostępnij Napisano 1 września 2017 529 to parch. Nie ma startu do 605ki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts