giz_mo_pl Napisano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2017 Cześć. Prośba o Waszą pomoc w wyborze głośników na tył do kina domowego. W zestawie już jest: amplituner ONKYO TX-NR655, głośniki front JBL NORTHRIDGE E100, subwoofer TONSIL AKTIVA 30 i głośnik centralny (nie ma etykiety, ale gra dobrze). Mam wyprowadzone w ścianach dobre okablowanie, głośniki na tył mają być wiszące. Z góry BARDZO DZIĘKUJĘ za POMOC:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumpurek Napisano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2017 Witam, warto zainteresować się B&W M1, ma je w pięknym stanie w cenie 500zł za sztukę. Jaki budżet na te kolumny? Mam kilka różnych zestawów, np KEF HTS3001, Acoustic Energy Aego T, Focal Dome, B&W M1, Sony Pascal, KEF HTS2001. Jak duże ma Pan pomieszczenie? Pozdrawiam Mariusz Blak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giz_mo_pl Napisano 31 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2017 Na dole mam połączony salon z kuchnią i jadalnią - po podłodze 80m2, jednak cześć TV to 3,7x5,5 czyli jakieś 20m2. Co do budżetu, to ma być optymalnie - dobrze i nie drogo;) Pozdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumpurek Napisano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2017 Solidnie i stylowo - KEF HTS3001 w cenie 600zł za parę, stan bardzo ładny, całkowicie sprawny. Kolor Srebrny połysk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giz_mo_pl Napisano 31 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2017 Wizualnie nie będą pasować do całej reszty - fronty jbl'a są w kolorze wiśni. Jakaś alternatywa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumpurek Napisano 1 września 2017 Udostępnij Napisano 1 września 2017 niestety, ja aktualnie mam srebrne KEF, białe Focal Dome, czarny połysk Acoustic Energy Aego T, białe Q-Acoustic. Jedyne w zbliżonym kolorze to Tannoy Revolution R1, ale do nich potrzeba uchwytów ściennych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 września 2017 Udostępnij Napisano 1 września 2017 Nie ma takiego modelu 655. 656? Przy takim wielkiemu pomieszczeniu tylko bi polarne. Masz teraz świetna cenę na silver FX od monitor audio. Ewentualnie pasujące do e100 klipsch RP 240s. Lub mniejsze mogą być deczko za małe r14s. Wtedy można zastosować konfigurację 7.1 Zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giz_mo_pl Napisano 1 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2017 656;) No właśnie na konfigurację 7.1 nie ma warunków, bo po jedenj stronie jest kominek a po drugiej wielkie okno... Jesteś w stanie wysłać mi ofertę na maila? Jeśli tak to poproszę - gizmo230@gmail.com Pozdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 września 2017 Udostępnij Napisano 5 września 2017 Ok wyślę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts