MarcinQ Napisano 9 września 2017 Udostępnij Napisano 9 września 2017 Witam, posiadam kartę dźwiękową Asus Xonar DGX i słuchawki HyperX Cloud. Jako iż mam też głośniki na biurku, to chciałem z jednego wyjścia zrobić rozgałęzienie na dwa, żeby dźwięk szedł cały czas i na głośniki i na słuchawki. Ale tu pojawia się problem, bo dźwięk jest zepsuty. Pozbawiony kompletnie basu, jakby przytłumiony na ogromnej hali. Żadne zmiany ustawień nic nie pomagają. Rozgałęziacz to jakieś tanie badziewie z chin. Czy to jego wina? A może po prostu takie rozwiązanie nie jest możliwe? Mam hub usb z 2x audio i mikro na przełącznik, ale przełącznik po kilku latach już siada, a nigdzie nie mogę znaleźć takiego samego lub zamiennika. Miał ktoś z was kiedyś taki problem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 19 września 2017 Udostępnij Napisano 19 września 2017 Zdecydowanie to wina rozgałęziacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts