jack19944 Napisano 10 września 2017 Udostępnij Napisano 10 września 2017 (edytowany) Witam Dostałem od ojca stare kino domowe Panasonic SA-HT870 i mam pytanie czy jest możliwość zakupu jakiegoś nowszego odtwarzacza DVD tak aby pasowały do niego głośniki z tego zestawu? Niestety to DVD nie posiada DivXa i nie da się odtwarzać nagrywanych filmów. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Edytowano 10 września 2017 przez jack19944 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 września 2017 Udostępnij Napisano 11 września 2017 Cześć, nie możesz podmienić jednostki gdyż w niej jest wzmacniacz także. Ale możesz dokupić odtwarzacz BD i podłączyć go pod obecny zestaw. Niestety jedynie przez analoga, więc prawdziwego kina nie będziesz mieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack19944 Napisano 11 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2017 Dzięki za pomoc wymyśliłem żeby oglądać filmy to podłączę komputer kablem hdmi pod telewizor, kablem aux pod kino i będzie działać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 września 2017 Udostępnij Napisano 11 września 2017 Nie będzie. Bo nie uzyskasz dźwięku 5.1 Więc będzie to imitacja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack19944 Napisano 11 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2017 Wystarczy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts