jack19944 #1 Napisano 10 września 2017 (edytowany) Witam Dostałem od ojca stare kino domowe Panasonic SA-HT870 i mam pytanie czy jest możliwość zakupu jakiegoś nowszego odtwarzacza DVD tak aby pasowały do niego głośniki z tego zestawu? Niestety to DVD nie posiada DivXa i nie da się odtwarzać nagrywanych filmów. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Edytowano 10 września 2017 przez jack19944 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 11 września 2017 Cześć, nie możesz podmienić jednostki gdyż w niej jest wzmacniacz także. Ale możesz dokupić odtwarzacz BD i podłączyć go pod obecny zestaw. Niestety jedynie przez analoga, więc prawdziwego kina nie będziesz mieć. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jack19944 #3 Napisano 11 września 2017 Dzięki za pomoc wymyśliłem żeby oglądać filmy to podłączę komputer kablem hdmi pod telewizor, kablem aux pod kino i będzie działać Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 11 września 2017 Nie będzie. Bo nie uzyskasz dźwięku 5.1 Więc będzie to imitacja Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jack19944 #5 Napisano 11 września 2017 Wystarczy Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach