Masownik Napisano 15 września 2017 Udostępnij Napisano 15 września 2017 Witam Szukam jakiegoś zestawu który będzie mi slużył do słuchania muyki z youtuba, grania na xbox one oraz ogladania filmów i tv z upc. Zestaw ma sie na chwile obecna skąłdac z 2 kolumn podłogowych ( w przyszlosci dokupie jeszcze sub oraz moze jakies kolumny jeszcze) Amplituner ma byc do kina domowego nie stereo. Troche poogladałem poczytałem opinii i zdecydowalem się na kolumny magnat 677 ( czy będzie to dobry wybór?) i teraz amplituner jakiś który to ładnie połączy. Też zastanawiam się nad Yamaha, nie chce żeby jednak przewyższyło to mój budżet. Więc zostnaie chyba jakies 1300 na amplituner bo te kolumny z tego co widziałem tak za 1000 chodzą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 września 2017 Udostępnij Napisano 15 września 2017 Witaj bierz póki jest jeszcze na promocji Denon x1300. Co do kolumn w pełni się zgadzam magnaty to świetna opcja w swojej cenie. Mogę ci przygotować wycenę na całość. Zapraszamy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masownik Napisano 15 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2017 Denon x1300. w jakiej cenie bo na waszej stronie go nie widze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumpurek Napisano 15 września 2017 Udostępnij Napisano 15 września 2017 Może zainteresuje Cię używany model amplitunera z półki wyżej? W Twoim budżecie mieści się np Onkyo TX-NR636 lub Denon AVR-2312. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masownik Napisano 15 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2017 wszystko nowe jedynie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumpurek Napisano 15 września 2017 Udostępnij Napisano 15 września 2017 To tak jak radzi s4home, pożycz od nich na odsłuch coś z wyprzedaży, tak aby zdecydować się po odsłuchu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 września 2017 Udostępnij Napisano 20 września 2017 Napisz do mnie to Ci przygotuje cenę na X1300 oraz Magnaty. Jeśli zalezy Ci na tym modelu to zalecam pośpiech. Wyprzedazowa cena 1600 zł jest więcej niz dobra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts